LIKE ONLINE

Έξαλλος με την κάμερα ταχύτητας- Του τις 'έβρεξε' ο ψηλός-VIDEO

Έξαλλος με την κάμερα ταχύτητας- Του τις 'έβρεξε' ο ψηλός-VIDEO

Του έφταιξε η δημοτική κάμερα-ραντάρ που βρισκόταν σε σταθμευμένο όχημα και αφού έκανε τα δικά του, περαστικός που παρακολουθούσε, τον άπλωσε στο έδαφος.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η βρετανική Mirror Online (18/4), σε βίντεο που δημοσίευσε, δείχνει ένα άντρα να ανεβαίνει σε ένα σταθμευμένο άσπρο σαλούν και αφού προσπαθεί να βγάλει την κάμερα-ραντάρ ταχύτητας που βρισκόταν σε αυτό, θρυμματίζει το μπροστινό τζάμι, ενώ έχει σκεπασμένο το πρόσωπο του με το πουκάμισο του.

Στη συνέχεια, άλλος πολίτης που φαίνεται να μην ανέχτηκε την επιθετική του συμπεριφορά, μετά από μερικές μπουνιές, τον σώριασε στο έδαφος, ανάμεσα στους περαστικούς που παρακολουθούσαν έκπληκτοι.

Πάντως, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο πολίτης που παρενέβη, βάζοντας τέλος με ένα ομολογούμενος βίαιο τρόπο, ίσως να δούλευε για το τοπικό συμβούλιο ή συνδέεται κάπως με το άσπρο όχημα.

Το περιστατικό καταγράφηκε από επιβάτη διερχόμενου λεοφορείου την Τρίτη (17/4) Μπέλφαστ της Βορείου Ιρλανδίας,

Δείτε το βίντεο όπως αναδημοσιεύθηκε από τη σελίδα Liveleak:

Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφίες απο Mirror

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top