ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλείνει ο παραλιακός δρόμος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλείνει ο παραλιακός δρόμος

Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος σε τμήμα του παραλιακού δρόμου Λεμεσού, θα διεξαχθούν την Κυριακή (22/4). 

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, μεταξύ των ωρών 06:00 - 16:00, σε τμήμα του Παραλιακού Δρόμου μεταξύ των φωτοελεγχόμενων συμβολών της οδού Γρίβα Διγενή με την οδό Βύρωνος (φώτα Δημόσιου Κήπου) θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος από ιδιώτη εργολάβο, στις νότιες λωρίδες.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, οι δύο νότιες λωρίδες, του πιο πάνω τμήματος του Παραλιακού Δρόμου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, θα είναι κλειστές και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω της οδού Γρίβα Διγενή, τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου και οδού Βύρωνος.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE