Η Αθηνά ξανακτύπησε και ο Δώρος… ξύπνησε: ‘Χειρίζεσαι λάθος την ελληνική γλώσσα’ - VIDEO

Η Αθηνά ξανακτύπησε και ο Δώρος… ξύπνησε: ‘Χειρίζεσαι λάθος την ελληνική γλώσσα’ - VIDEO

Μετά από δύο περίπου μήνες, ο Κύπριος του ‘Power of Love’ ανακάλυψε, επιτέλους, το ουσιαστικό πρόβλημα επικοινωνίας που αντιμετωπίζει με το ταίρι του στο παιχνίδι.

Οι τηλεθεατές του ριάλιτι σχέσεων, που μεταδίδει καθημερινά το Σίγμα, έχουν γίνει ουκ ολίγες φορές «μάρτυρες» στα καβγαδάκια ανάμεσα στην Αθηνά Χρυσαντίδου και στον Δώρο Παναγίδη, που έχουν «χαρίσει» στη νεαρή παίκτρια τον τίτλο της «γκρινιάρας».

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα στο LifenewsCy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.