ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο κελί 32χρονος - Ενεπλάκη σε διάρρηξη και κλοπή

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο κελί 32χρονος - Ενεπλάκη σε διάρρηξη και κλοπή

Στη σύλληψη 32χρονου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας την Παρασκευή (20/4), στην επαρχία Λεμεσού, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, αδικήματα που διαπράχθηκαν την περασμένη Τρίτη, στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη 17 Απριλίου, γύρω στις 5:30 το απόγευμα, ιδιοκτήτης υποστατικού που βρίσκεται στην Λεμεσό, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι, μεταξύ των ημερομηνιών 14 και 17 Απριλίου, 2018, διαρρήχθηκε το υποστατικό του και από αυτό κλάπηκαν μεταξύ άλλων αντικειμένων, ηλεκτρικές συσκευές αναμετάδοσης μουσικής και αλκοολούχα ποτά.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 32χρονου, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 5.45 το απόγευμα της Παρασκευής (20/4), στη Λεμεσό, βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE