Σεισμός ταρακούνησε την Κεντρική Μακεδονία

Σεισμός ταρακούνησε την Κεντρική Μακεδονία

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (21/4) στην κεντρική Μακεδονία, ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι σεισμογράφοι κατέγραψαν στις 03:20 την «ασθενή» αυτή σεισμική δόνηση σε ένα σημείο 218 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας, στον θαλάσσιο χώρο 9 χλμ. ανατολικά του Παλιουρίου Κασσάνδρας.

Δεν έχουν υπάρξει πληροφορίες για υλικές ζημιές από τον σεισμό μέχρι στιγμής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE