ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Για τ’ όνομα του Θεού» - Σκληρές κουβέντες για Αστυνομία από τον πρώην Βοηθό Αρχηγό

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Για τ’ όνομα του Θεού» - Σκληρές κουβέντες για Αστυνομία από τον πρώην Βοηθό Αρχηγό

Τη δική του άποψη περί των εξελίξεων με το διπλό φονικό του Στροβόλου κατέθεσε ο πρώην Βοηθός Αρχηγός της Αστυνομίας, κύριος Σωτήρης Χαραλάμπους.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου σχολίασε και τη συνεργασία Νομικής Υπηρεσίας και Αστυνομίας.

Ο κ. Χαραλάμπους ήταν πολύ έντονος, λέγοντας ότι δεν φταίει ο Γενικός Εισαγγελέας αλλά η ηγεσία της Αστυνομίας που περιμένει οδηγίες από αυτόν.

«Για τ’ όνομα του Θεού», είπε, σημειώνοντας ότι Αρχηγός και Υπαρχηγός οφείλουν να συμβουλέψουν τους ανακριτές και όχι η Νομική Υπηρεσία.

Όπως είπε, «όταν ήμουν Βοηθός Αρχηγός δεν επέτρεπα τέτοια καθυστέρηση», τονίζοντας ότι δεν χρειάζονται Γενικό Εισαγγελέα να τους συμβουλέψει.

«Δικαιούνται να κάνουν και λάθος», εξήγησε σχολιάζοντας τη δουλειά των ιατροδικαστών τους οποίους χαρακτήρισε εξαιρετικούς.

Ερωτηθείς, τέλος, αν θα εξιχνιαστεί το έγκλημα, ήταν ξεκάθαρος: «Έχει ήδη εξιχνιαστεί», δήλωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE