ΠΑΦΟΣ: Διάρρηξη με λεία 100 χιλιάδων ευρώ - Κοσμήματα στα λάφυρα

ΠΑΦΟΣ: Διάρρηξη με λεία 100 χιλιάδων ευρώ - Κοσμήματα στα λάφυρα

Χρυσαφικά αξίας 100 περίπου χιλιάδων ευρώ έκλεψαν άγνωστοι από κατοικία που ανήκει σε Βρετανούς συνταξιούχους στο χωριό Τσάδα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ιδιοκτήτρια της κατοικίας κατήγγειλε την Τρίτη (24/4) ότι στις 11:00 το βράδυ επιστρέφοντας στο σπίτι τους από το οποίο είχαν αναχωρήσει από τις 4 το απόγευμα διαπίστωσαν ότι άγνωστοι είχαν αποσπάσει το μικρό χρηματοκιβώτιο που είχαν στο υπνοδωμάτιο τους και στο οποίο φύλασσαν τα κοσμήματα τους.

Η Βρετανίδα ανέφερε ότι ο σύζυγος της είχε ξεχάσει ανοικτό το παράθυρο του υπνοδωματίου από το οποίο φαίνεται να εισήλθαν με ευκολία οι δράστες.

Μέσα στο χρηματοκιβώτιο σύμφωνα με την καταγγελία υπήρχαν και χίλια περίπου ευρώ, πέραν των χρυσαφικών.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Όχι» Έρχιουρμαν για τριμερή - Επιστρέφει στην Κύπρο ο Πρόεδρος

«Όχι» Έρχιουρμαν για τριμερή - Επιστρέφει στην Κύπρο ο Πρόεδρος

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η τριμερής συνάντηση στη Νέα Υόρκη μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.