ΠΑΦΟΣ: Διαρρήκτες ξάφρισαν εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων

ΠΑΦΟΣ: Διαρρήκτες ξάφρισαν εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων

Διάρρηξη καταστήματος και κλοπή και κλοπή αυτοκινήτων διερευνά η Αστυνομία.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από ιδιοκτήτη εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων, στην Πάφο, ότι μεταξύ των ωρών 7μ.μ. χθες και 7.40π.μ. της Τετάρτης (25/4), άγνωστοι διέρρηξαν το κατάστημα της εταιρείας και έκλεψαν κλειδιά έξι αυτοκινήτων και τριών μοτοσικλετών, ιδιοκτησία της εταιρείας.

Επίσης, οι δράστες έκλεψαν από τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, τρία αυτοκίνητα. Πρόκειται για ένα όχημα μάρκας MAZDA 2, χρώματος άσπρου, με αριθμούς εγγραφής ΜΕΑ294, ένα όχημα μάρκας NISSAN NV200, χρώματος κόκκινου, με αριθμούς εγγραφής ΜΜΕ438 και ένα όχημα μάρκας ΤΟΥΟΤΑ ΑΥGO, χρώματος άσπρου, με αριθμούς εγγραφής ΝΑΗ507.

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή, όπου διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE