ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ραγδαίες εξελίξεις- Έγινε η πρώτη σύλληψη

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ραγδαίες εξελίξεις- Έγινε η πρώτη σύλληψη

Νωρίς το βράδυ της Τετάρτης 25/4 ήρθε μια εξέλιξη που εδώ και μέρες περιμέναμε αναφορικά με το διπλό φονικό στο Στρόβολο.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Αστυνομίας Κύπρου στο Twitter συνελήφθη 33χρονος ο οποίος και φέρεται μετά από σχετική μαρτυρία που προφανώς προέκυψε να εμπλέκεται στην υπόθεση του φονικού με θύματα τον 60χρονο καθηγητή και την 59χρονη σύζυγό του.

Η ανάρτηση της Αστυνομίας αναφέρει: «Συνελήφθη πριν από λίγο, από την Αστυνομία, 33χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση του διπλού φόνου στον Στρόβολο»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE