ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Γνώριζε τα θύματα από το 2012 ο 33χρονος – Υπήρχε ανοιχτό παράθυρο

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Γνώριζε τα θύματα από το 2012 ο 33χρονος – Υπήρχε ανοιχτό παράθυρο

Αρκετές ανατροπές προέκυψαν στην υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο, ύστερα από την κατάθεση του 33χρονου ύποπτου ενώπιον δικαστηρίου την Πέμπτη (26/4).

Ο ύποπτος, στην κατάθεσή του ανάφερε ότι γνώριζε τα θύματα και το σπίτι από το 2012 όταν ο ίδιος είχε βρεθεί εκεί για να επιδιορθώσει παράθυρα της οικίας.

Ο 33χρονος θυμίζουμε ότι, εξετάστηκε από ιατροδικαστή και διαπιστώθηκε ότι φέρει εκδορές που χρονολογούνται από 5 μέχρι 7 ημέρες.

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

Ο ύποπτος φέρεται να είπε στους δικούς του ότι «αύριο θα είμαι πλούσιος και θα αγοράσω όλα τα σπίτια δαμαί» και ότι θα πάει να κάνει μια «σίγουρη δουλειά», ενώ ανάφερε ότι είχε μάλιστα άνθρωπο μέσα στο σπίτι. 

Στο Δικαστήριο ειπώθηκε ακόμα ότι ο ύποπτος συνδέθηκε μέσω DNA με δύο τεκμήρια που βρέθηκαν στο σπίτι, ενώ λόγος έγινε για ζεύγος παπουτσιών, τα οποία ο 33χρονος επιβεβαίωσε ότι είναι δικά του.

Να σημειωθεί πως, ο 15χρονος αναμένεται να κληθεί να αναγνωρίσει τον 33χρονο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Έτοιμος να τους κάψει ο 33χρονος - Τον βλέπει ο 15χρονος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις