Παραλίγο να κλάψει ο Αβέρωφ – «Μιζέρια, πόνος και τραγωδία» - VIDEO

Παραλίγο να κλάψει ο Αβέρωφ – «Μιζέρια, πόνος και τραγωδία» - VIDEO

Καλεσμένος στην Κατερίνα Χριστοφίδου και στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» ήταν ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Κατέθεσε το όραμά του για το «λίφτινγκ» στο Κόμμα ενόψει και του εκλογικού συνεδρίου του Σαββάτου (28/4).

Στάθηκε, όμως, ιδιαίτερα στο όραμα της κοινωνίας και στον αρνητισμό με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα.

«Το όραμα κάθε οικογένειας είναι το παιδί τους να βρει δουλειά στο δημόσιο», υποστήριξε, λέγοντας ότι αυτό είναι ένα μίζερο όραμα.

Τόνισε ότι πέρασε στα ψηλά μια εκδήλωση της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων (του ΔΗΣΥ), η οποία τίμησε 15 νέους που έλαβαν μέρος σε διαγωνισμό της ΝΑΣΑ και πήρε πρώτο βραβείο, εξηγώντας παρακάτω τον λόγο.

«Μάθαμε κι ανεβαίνουμε σ’ έναν ιμάντα», είπε και ασχολούμαστε με τα πιασάρικα θέματα, «αυτά που έχουν μιζέρια πόνο και τραγωδία».

Πρέπει, όπως δήλωσε, να κάνουμε πιασάρικα τα θετικά θέματα.

https://www.youtube.com/watch?v=c0pAWf4Hc1E&feature=youtu.be

Συμφώνησε η Κατερίνα Χριστοφίδου, ωστόσο του εξήγησε ότι η επικαιρότητα είναι αρνητική.

Ούτως ή άλλως, λέμε εμείς, αρνητισμό πουλούν οι εξουσίες του τόπου, οπότε τι να κάνει κι ο πολίτης;

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE