Τρομερή ατάκα Κλοπ: «Θα τον περιμένουμε σαν μια καλή… γυναίκα»!

Τρομερή ατάκα Κλοπ: «Θα τον περιμένουμε σαν μια καλή… γυναίκα»!

Μια φοβερή ατάκα με αφορμή τον τραυματισμό του Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν χρησιμοποίησε ο τεχνικός της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ!

Την ευκαιρία να κάνει χιούμορ, ακόμα και σε μια στιγμή στεναχώριας, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν βρήκε ο Γιούργκεν Κλοπ.

«Δεν έχω λόγια για το κακό που συνέβη στον Άλεξ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, που ήταν σε τόσο καλή φόρμα, υπέστη αυτόν τον τραυματισμό. Είναι κρίμα και άδικο. Έτσι είναι όμως η ζωή μερικές φορές.

Αν πάρεις ένα λεμόνι, φτιάξε λεμονάδα. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Ο Άλεξ είναι θετικός άνθρωπος και θα επιστρέψει πιο δυνατός. Θα τον περιμένουμε σαν μια καλή γυναίκα που ο άνδρας της είναι στη φυλακή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός προπονητής αναφερόμενος στον άτυχο παίκτη του.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.