ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ψάχνουν τον διαρρήκτη με τα ροζ γάντια- Ξάφρισε το Γρ. Ευημερίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ψάχνουν τον διαρρήκτη με τα ροζ γάντια- Ξάφρισε το Γρ. Ευημερίας

Διέρρηξε υποστατικό του Γραφείου Ευημερίας στο Καιμακλί, παραβιάζοντας αλουμινένια πόρτα και αφού άρπαξε 800 ευρώ εξαφανίστηκε.

Συγκεκριμένα, άγνωστος την Τετάρτη (25/4), μεταξύ των ωρών, 3:30 το μεσημέρι και 10:30 το βράδυ, αφού παραβίασε την πίσω αλουμινένια πόρτα, πέτυχε είσοδο στο γραφείο και αφού άρπαξε 800 ευρώ εξαφανίστηκε.

Ο δράστης περιγράφεται ύψους 1.60 ενώ φορούσε μπλε φόρμα μάρκας Adidas με άσπρες ρίγες και μπλε φούτερ και φορούσε ροζ γάντια.

Καλείτε το κοινό, εάν οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη της Αστυνομίας στο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE