Πολύνεκρη επίθεση σε σχολείο Κίνα

Πολύνεκρη επίθεση σε σχολείο Κίνα

Επίθεση με μαχαίρι σε γυμνάσιο της επαρχίας Σαανσί, στη βόρεια Κίνα.

Ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε 7 μαθητές, ενώ τραυμάτισε άλλους 12 σήμερα, καθώς επέστρεφαν στα σπίτια τους στη βόρεια Κίνα, γνωστοποίησαν οι τοπικές αρχές.

Ο άνδρας συνελήφθη και οι μαθητές που τραυματίστηκαν δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες, επισήμανε στον επίσημο ιστότοπό του το υπουργείο προπαγάνδας της κομητείας του Μίζχι, στην επαρχία Σαανσί, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν γύρω στις 06.10 τοπική ώρα, πρόσθεσε το υπουργείο. Η ηλικία των παιδιών δεν διευκρινίστηκε, όμως η ηλικία των παιδιών που φοιτούν στα γυμνάσια στην Κίνα κυμαίνεται σε γενικές γραμμές μεταξύ 12-15 ετών.

Οι επιθέσεις με μαχαίρι δεν είναι σπάνιες στη χώρα. Τον Φεβρουάριο, ένας άνδρας σκότωσε με μαχαίρι μια γυναίκα και τραυμάτισε 123 ανθρώπους σε ένα εμπορικό κέντρο στο Πεκίνο.

Τον Ιανουάριο του 2017, ένας άνδρας, οπλισμένος με κουζινομάχαιρο, τραυμάτισε 11 παιδιά σε ένα δημοτικό σχολείο στην περιοχή Γκουανσί Ζουάνγκ, στη νότια Κίνα.

Από ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE