Επανενώνονται οι ABBA μετά από 35 χρόνια

Επανενώνονται οι ABBA μετά από 35 χρόνια

Το θρυλικό ποπ συγκρότημα των ABBA ενώνεται και πάλι για δύο νέα τραγούδια.

Τα τέσσερα μέλη του θρυλικού σουηδικού συγκροτήματος της ποπ ABBA ενώθηκαν και πάλι για να ηχογραφήσουν δύο νέα τραγούδια, 35 χρόνια μετά το τελευταίο τους άλμπουμ.

"Σκεφτήκαμε και οι τέσσερις πως, έπειτα από 35 χρόνια, θα ήταν ωραίο να ενώναμε τις δυνάμεις μας και να πηγαίναμε σ` ένα στούντιο ηχογράφησης. Έτσι το κάναμε", εξηγεί σε ανακοίνωσή του το συγκρότημα, που έχει πουλήσει 400 εκατομμύρια άλμπουμ.

Το ένα από τα δύο τραγούδια, με τίτλο "I still have faith in you", θα ερμηνευθεί από τα ψηφιακά άβατάρ τους τον Δεκέμβριο στη διάρκεια ενός τηλεοπτικού σόου παραγωγής του βρετανικού BBC και του αμερικανικού NBC.

"Μπορεί να γεράσαμε, όμως το τραγούδι είναι καινούριο. Και αυτό είναι καλό", πρόσθεσαν οι σταρ.

Οι Μπένι Αντερσον, Ανι-Φριντ Λίνγκσταντ, Αγκνέθα Φέλτσκογκ και Μπιορν Ουλβέους χωρίστηκαν το 1982 αφού για περισσότερο από μια δεκαετία κυριάρχησαν στη σκηνή της ντίσκο με τραγούδια όπως τα "Waterloo", "Dancing Queen", "Mamma Mia" και "Super Trouper".

Το συγκρότημα, που εμφανίσθηκε επί σκηνής για τελευταία φορά το 1986, δεν διαλύθηκε ποτέ, όμως οι τέσσερις καλλιτέχνες δήλωναν με βεβαιότητα πως δεν πρόκειται να τραγουδήσουν πια μαζί.

"Η απόφαση να κάνουμε μια τουρνέ με άβαταρ πήρε απροσδόκητη τροπή", διαπιστώνουν οι καλλιτέχνες στην ανακοίνωση.

Γι` αυτούς, το ότι συναντήθηκαν πάλι στο στούντιο ήταν μια "εξαιρετικά χαρούμενη εμπειρία".

"Είναι σαν να είχε σταματήσει ο χρόνος και να επιστρέφαμε από σύντομες διακοπές", έγραψαν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE