ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Χωρίς δικηγόρο 23χρονος- Ρίχνει τον φόνο στον αδερφό του

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Χωρίς δικηγόρο 23χρονος- Ρίχνει τον φόνο στον αδερφό του

Χωρίς δικηγόρο παρουσιάστηκαν το πρωί του Σαββάτου (28/4) ο 23χρονος και 21χρονη που συνελήφθη του βράδυ της Παρασκευής (27/4) , σε σχέση με το άγριο φονικό του ζεύγους στον Στρόβολο την περασμένη Πέμπτη (19/4).

Ο 23χρονος όπως και ο 33χρονος ετεροθαλής αδερφός του Λ.Τ. που τελεί ήδη υπό κράτηση, εμφανίστηκε στην διαδικασία που ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 9:30 για αίτημα προσωποκράτησης χωρίς δικηγόρο.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο 23χρονος ανέφερε στους ανακριτές ότι ο 33χρονος είναι ο φονιάς, ενώ δεν φέρει ένσταση στην κράτηση του μέχρι να διερευνηθεί η υπόθεση.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψη των δύο προσώπων, μετά από λίγες ώρες που ο 33χρονος έλυσε τη σιωπή του και μίλησε στους ανακριτές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE