Πένθος για πασίγνωστη ηθοποιό – ‘Σ ‘αγαπώ… μικρέ μου πρίγκιπα’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πένθος για πασίγνωστη ηθοποιό – ‘Σ ‘αγαπώ… μικρέ μου πρίγκιπα’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Ελισάβετ Μουτάφη περνάει δύσκολες στιγμές.

Η ηθοποιός «ανέβασε» στην προσωπική της σελίδα στο instagram τη φωτογραφία ενός παιδιού που έφυγε από τη ζωή χωρίς να κάνει γνωστό τι σχέση είχαν. Φανερά συντετριμμένη από την απώλεια του μικρού έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του: «Σ’αγαπώ δεν μπορώ τιποτ’άλλο να πω, πιο βαθύ, πιο απλό, πιο μεγάλο. Μικρέ μου πρίγκιπα. Χαμόγελο μου. Σπουδαίο πλάσμα μου..».

Η Μαρίνα Ασλάνογλου έβαλε λυπημένες φατσούλες και η Μαριάννα Τουμασάτου έγραψε: «Καλό ταξίδι Μιχάλη». Είναι συγκλονιστικό ένα μικρό παιδί να φεύγει από τη ζωή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE