ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέθηκε υπό κράτηση και θυμήθηκε πώς του έκλεψαν το όπλο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέθηκε υπό κράτηση και θυμήθηκε πώς του έκλεψαν το όπλο

Καταγγελία για κλοπή στρατιωτικού τυφεκίου ανάφερε στην Αστυνομία 35χρονος, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις διαρρήξεων.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος ενώ τελεί υπό κράτηση στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, κατήγγειλε στους ανακριτές του ΤΑΕ πως κλάπηκε από το διαμέρισμα του στρατιωτικό τυφέκιο (G3) το οποίο είχε φυλαγμένο σε ντουλάπα.

Όπως είπε, μαζί με το στρατιωτικό τυφέκιο, κλάπηκε μία γεμιστήρα, μία ξιφολόγχη, καθώς και 99 πλήρη φυσιγγία.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 35χρονου, η κλοπή διαπράχθηκε από το διαμέρισμα 35χρονου, μεταξύ των μηνών Δεκεμβρίου 2017 – Ιανουαρίου, 2018, στη Λεμεσό.

Να σημειώσομε πως ο 35χρονος κατηγορήθηκε για την μη ασφαλή φύλαξη του όπλου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE