ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέθηκε υπό κράτηση και θυμήθηκε πώς του έκλεψαν το όπλο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέθηκε υπό κράτηση και θυμήθηκε πώς του έκλεψαν το όπλο

Καταγγελία για κλοπή στρατιωτικού τυφεκίου ανάφερε στην Αστυνομία 35χρονος, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις διαρρήξεων.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος ενώ τελεί υπό κράτηση στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, κατήγγειλε στους ανακριτές του ΤΑΕ πως κλάπηκε από το διαμέρισμα του στρατιωτικό τυφέκιο (G3) το οποίο είχε φυλαγμένο σε ντουλάπα.

Όπως είπε, μαζί με το στρατιωτικό τυφέκιο, κλάπηκε μία γεμιστήρα, μία ξιφολόγχη, καθώς και 99 πλήρη φυσιγγία.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 35χρονου, η κλοπή διαπράχθηκε από το διαμέρισμα 35χρονου, μεταξύ των μηνών Δεκεμβρίου 2017 – Ιανουαρίου, 2018, στη Λεμεσό.

Να σημειώσομε πως ο 35χρονος κατηγορήθηκε για την μη ασφαλή φύλαξη του όπλου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE