ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέθηκε υπό κράτηση και θυμήθηκε πώς του έκλεψαν το όπλο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέθηκε υπό κράτηση και θυμήθηκε πώς του έκλεψαν το όπλο

Καταγγελία για κλοπή στρατιωτικού τυφεκίου ανάφερε στην Αστυνομία 35χρονος, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις διαρρήξεων.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος ενώ τελεί υπό κράτηση στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, κατήγγειλε στους ανακριτές του ΤΑΕ πως κλάπηκε από το διαμέρισμα του στρατιωτικό τυφέκιο (G3) το οποίο είχε φυλαγμένο σε ντουλάπα.

Όπως είπε, μαζί με το στρατιωτικό τυφέκιο, κλάπηκε μία γεμιστήρα, μία ξιφολόγχη, καθώς και 99 πλήρη φυσιγγία.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 35χρονου, η κλοπή διαπράχθηκε από το διαμέρισμα 35χρονου, μεταξύ των μηνών Δεκεμβρίου 2017 – Ιανουαρίου, 2018, στη Λεμεσό.

Να σημειώσομε πως ο 35χρονος κατηγορήθηκε για την μη ασφαλή φύλαξη του όπλου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE