Όλα πιθανά με Μαργκάσα – Τι αναμένει από Ομόνοια και η πρόταση που τον… κερδίζει

Όλα πιθανά με Μαργκάσα – Τι αναμένει από Ομόνοια και η πρόταση που τον… κερδίζει

Ο Ρενάτο Μαργκάσα δεν έχει λύσει ακόμη το συμβόλαιο συνεργασίας του με την Ομόνοια.  Πρώτα θα πρέπει να ξεκαθάρισει αυτό και μετά να μπορέσει ο ίδιος να αποφασίσει το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο διεθνής Κυπροποιημένος παίκτης αναμένει την Εκλογική Συνέλευση του σωματείου της Ομόνοιας, αυτή την Τετάρτη (02 Μαϊου), ούτως ώστε να υπάρξει νέα διοίκηση στους «τριφυλλοφόρους», για να μπορέσει η πλευρά Μαργκάσα να τελειώνει μία και καλή με το συμβόλαιο του, να πάρει την αποζημίωση του και να μπει, ακολούθως, στη διαδικασία εξεύρεσης νέας ομάδας.

Ο παίκτης σύμφωνα με τις πληροφορίες του Themasports.com έχει προτάσεις από Κύπρο, Ελλάδα και όχι μόνο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν τον… κερδίζει πρόταση από ομάδες της Ελλάδας όπως έχουν γραφτεί Λάρισα και Πανιώνιος, αλλά γλυκοκοιτάζει πρόταση από μία κυπριακή ομάδα. Βέβαια, πέρα των δύο ομάδων που προαναφέραμε από Ελλάδα, έχει δεχθεί και από άλλες ομάδες προτάσεις από τη γειτονική μας χώρα, έτσι δεν αποκλείεται να θελήσει να πάει σε μία από αυτές.

Εντούτοις, αυτή την ώρα προτεραιότητα για Μαργκάσα είναι να βρεθεί η χρυσή φόρμουλα λύση της συνεργασίας με την Ομόνοια και ακολούθως να υποδείξει την ομάδα όπου θα συνεχίσει την καριέρα του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE