Κάτι τρέχει ανάμεσα στην Ξένια Κωσταντινίδου και στον Παναγιώτη Κυριάκου

Κάτι τρέχει ανάμεσα στην Ξένια Κωσταντινίδου και στον Παναγιώτη Κυριάκου

Νέοι, ωραίοι και ταλαντούχοι οι δύο Κύπριοι ηθοποιοί, οι οποίοι ζουν το όνειρό τους...

Η Ξένια Κωσταντινίδου και ο Παναγιώτης Κυριάκου είναι οι πρωταγωνιστές στη νέα κωμική σειρά του ΣΙΓΜΑ με τον τίτλο «Παντρεμένοι κι δυο». Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ξεκινήσει.

Φημολογείται ότι γνωστή ηθοποιός υπογράφει σεναριάκα τη σειρά. Ενώ, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το δεύτερο ζευγάρι είναι η Άννα Μονογιού και ο Τόνυ Δημητρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.