ΕΛΛΑΔΑ: Έκρυβαν αντικαρκινικά φάρμακα σε ψαραγορά - Λεία εκατομμυρίων

ΕΛΛΑΔΑ: Έκρυβαν αντικαρκινικά φάρμακα σε ψαραγορά - Λεία εκατομμυρίων

Οι απίστευτες μέθοδοι που χρησιμοποιούσαν για να κρύψουν και να διακινήσουν παράνομα τα πανάκριβα φάρμακα με λεία εκατομμυρίων.

Ξεπερνούν τα 25 εκατομμύρια ευρώ τα κέρδη του μεγάλου κυκλώματος με διεθνή δράση, που εξάρθρωσε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και το οποίο διακινούσε παράνομα πανάκριβα φάρμακα, κυρίως αντικαρκινικά. Ειδικότερα, συνελήφθησαν 21 άτομα, ηλικίας από 22 έως 70 ετών, έπειτα από ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε Αττική και Μεσολόγγι. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι δύο γιατροί, δύο νοσηλεύτριες, φαρμακοποιοί, καθώς και τα τρία αρχηγικά μέλη ηλικίας 70, 57 και 64 ετών. Μάλιστα, σε βάρος του 64χρονου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για απάτη, συνολικής ποινής φυλάκισης 11 ετών.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.