ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Σοβαρός τραυματισμός 25χρονου υπόδικου

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Σοβαρός τραυματισμός 25χρονου υπόδικου

25χρονος κρατούμενος σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ThemaOnline βρίσκεται διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Του Ιάκωβου Ιακώβου

Πρόκειται για 25χρονο υπόδικο που βρισκόταν στην ειδική πτέρυγα των Κεντρικών Φυλακών όπου κρατούνται οι υπόδικοι.

Ερευνάται πληροφορία ότι τον 25χρονο Τ/κ υπόδικο εντόπισαν κρεμασμένο με σεντόνι δεσμοφύλακες των Κεντρικών Φυλακών.

Το άτομο μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Να σημειώσουμε ότι την είδηση για τον υπόδικο μετέδωσε πρώτα ο dialogos.com.cy.

Επίσης υπάρχει πληροφορία ότι αυτό δεν είναι το μόνο περιστατικό που συνέβη στις Κεντρικές Φυλακές αφού συνέβη παρόμοιο περιστατικό και πριν από μια εβδομάδα κάτι το οποίο διερευνάται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.