ΦΩΤΙΑ-ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Μόλις που γλύτωσε γυναίκα με το 10χρονο παιδί της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΙΑ-ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Μόλις που γλύτωσε γυναίκα με το 10χρονο παιδί της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παραλίγο να μην ήταν μόνο υλικές οι ζημιές της πυρκαγιάς που κατέστρεψε ολοσχερώς καφετέρια στην Κοκκινοτριμιθιά τα ξημερώματα της Δευτέρας (7/5).

Και τούτο γιατί όπως πληροφορείται το ThemaOnline, γυναίκα που έμενε ακριβώς πάνω από την καφετέρια, κατάφερε να βγει από το διαμέρισμα πριν επεκταθεί η πυρκαγιά.

Μάλιστα, διέμενε εκεί με το 10χρονο παιδί της, μαζί με το οποίο βγήκε στον δρόμο στις 4:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας (7/5).

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το ένα από τα οχήματα που κάηκαν ανήκει στη γυναίκα και το άλλο στο μαγαζί που καταστράφηκε ολοσχερώς.

Πυροσβεστική και Αστυνομία συνεχίζουν τις έρευνες.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές και σε κατάστημα που βρίσκεται δίπλα από την καφετέρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE