ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Στο Δικαστήριο ο 22χρονος - Παραδέχθηκε ότι μετέβη στην οικία με τον Τζιωνή

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Στο Δικαστήριο ο 22χρονος - Παραδέχθηκε ότι μετέβη στην οικία με τον Τζιωνή

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγείται το ένα από τα τέσσερα πρόσωπα, που συνελήφθησαν για τη διπλή δολοφονία της 19ης Απριλίου του ζεύγους Χατζηγεωργίου, στον Στρόβολο.

Πρόκειται για τον 22χρονο, που σύμφωνα με την Αστυνομία, παραδέχθηκε ότι είναι το πρόσωπο που μετέβη στην οικία των θυμάτων με τον 33χρονο ύποπτο και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο εισήλθε στο σπίτι, ότι δηλαδή μπήκε από την κουζίνα, αφού του άνοιξε ο 33χρονος ύποπτος και ακολούθως ότι ανέβηκε μαζί του στο δωμάτιο των θυμάτων, όπου αντίκρισε τα θύματα, που ήταν ήδη νεκρά.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας, ο 22χρονος θα βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου, για να ζητηθεί η ανανέωση του διατάγματος κράτησης του για άλλες οκτώ ημέρες.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση που αφορά στα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για φόνο, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης και κλοπής, της εισόδου ενόπλου με σκοπό την κλοπή, της εισόδου στην οικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, της απαγωγής και της απαγωγής με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και επιθετικών οργάνων και το αδίκημα της αυτουργίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ένα βήμα πριν από τη Γενεύη - Η Λευκωσία θέτει  κόκκινες γραμμές - Στην Κύπρο σήμερα ο Βρετανός Υφυπουργός Ευρώπης 

Ένα βήμα πριν από τη Γενεύη - Η Λευκωσία θέτει  κόκκινες γραμμές - Στην Κύπρο σήμερα ο Βρετανός Υφυπουργός Ευρώπης 

Με ρεαλισμό, αλλά και έτοιμη να αντιμετωπίσει τις όποιες προκλήσεις πιθανόν να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της διευρυμένης διάσκεψης για το κυπριακό στη Γενεύη, η Λευκωσία θέτει κόκκινες γραμμές, βάζοντας δύο στόχους: Ο πρώτος, αφορά στη συνέχιση της διαδικασίας, μετά το τέλος της διάσκεψης, με τον ΓΓ των ΗΕ να θέτει ουσιαστικά έναν οδικό χάρτη και ο δεύτερος, να αποτραπεί οποιαδήποτε προσπάθεια, από τους συμμετέχοντες, να μοιράσουν τη διαφορά. Οι επιδιώξεις της τουρκικής πλευράς για κυριαρχική ισότητα είναι γνωστές. Η Λευκωσία ωστόσο, έχοντας στις αποσκευές της το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η ίδια, που δεν είναι άλλο από τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, επιδιώκει να επαναρχίσουν οι συνομιλίες, από το σημείο όπου διακόπηκαν το 2017.   

BEST OF TOTHEMAONLINE