Εδραιώνεται η Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ – «Ενίσχυση της σταθερότητας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εδραιώνεται η Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ – «Ενίσχυση της σταθερότητας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με διευρυμένες συναντήσεις συνεχίστηκε η 4η Τριμερής Συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ που άρχισε με χωριστές και διμερείς συναντήσεις των ηγετών.

Στο τραπέζι των συζητήσεων βρέθηκε ο ρόλος της Τουρκίας σε σχέση με το Κυπριακό αλλά και οι εξελίξεις στο Αιγαίο και τη Συρία, καθώς και το Μεσανατολικό και ο ρόλος του Ιράν.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στη συζήτηση για την προώθηση του αγωγού φυσικού αερίου East-Med.

Οι τρεις χώρες υπέγραψαν Πρωτόκολλο Συνεργασίας για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών θαλάσσιας ρύπανσης από ναυτικά ατυχήματα και μνημόνιο συνεργασίας για ζητήματα νέων τεχνολογιών.

Η υποδοχή και οι συναντήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα, ενώ ενδεικτικές ήταν οι άνετες φωτογραφίσεις των Βενιαμίν Νετανιάχου, Αλέξη Τσίπρα και Νίκου Αναστασιάδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE