Ανεβαίνει και άλλο ο Κοντίδης και… ο πρώτος Ευρωπαίος!

Ανεβαίνει και άλλο ο Κοντίδης και… ο πρώτος Ευρωπαίος!

Σε αρκετά καλή κατάσταση εμφανίζεται ο Παύλος Κοντίδης, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των σκαφών τύπου Laser, στη Γαλλία. Μετά τις δύο ιστιοδρομίες της Τετάρτης (09/05) είναι τέταρτος με 14 βαθμούς ποινής, όσους και ο Γερμανός Philip Buhl που ακολουθεί. Στις δύο σημερινές ιστιοδρομίες ήταν τρίτος και δεύτερος, στον «κίτρινο» στόλο.

Πλέον θα συνεχίσει τον αγώνα στον «χρυσό» στόλο. Καθώς εκκίνησαν 168 ιστιοπλόοι, για τις πρώτες έξι (προκριματικές) ιστιοδρομίες, χωρίστηκαν σε τρεις στόλους. Με τη συμπλήρωσή τους, οι πρώτοι 56 αποτελούν τον «χρυσό» στόλο. Απομένουν έξι ιστιοδρομίες. Κούρσα μεταλλίων δεν υπάρχει. Ο αγώνας ολοκληρώνεται το Σάββατο (12/05).

Ο 28χρονος Ολυμπιονίκης είναι πρώτος ευρωπαίος, αφού τις θέσεις του βάθρου καταλαμβάνουν δύο Νεοζηλανδοί και ένας Αυστραλός.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE