«ΠΑΓΩΣΑΝ» άπαντες στο φινάλε του τελικού ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ! Τι έγινε

«ΠΑΓΩΣΑΝ» άπαντες στο φινάλε του τελικού ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ! Τι έγινε

Λίγο πριν τη λήξη του τελικού κυπέλλου Νέων στο «ΑΕΚ Αρένα», μεταξύ ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Μιχάλης Κούκος, ο οποίος πέφτοντας στον αγωνιστικό χώρο έχασε και τις αισθήσεις του.

Άμεση επέμβαση των ιατρικών τιμ και των δύο ομάδων επανέφεραν τον ποδοσφαιριστή, ανάκτησε τις αισθήσεις του και αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο δέχθηκε το χειροκρότημα όλων των φιλάθλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ αναχώρησε από το γήπεδο με ασθενοφόρο για να περάσει από περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις για τη μικρή περιπέτεια που είχε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος ετοιμάζεται για την Προεδρία: Την Κυριακή ο ΠτΔ παρουσιάζει το πρόγραμμα εργασίας και λογότυπο

Η Κύπρος ετοιμάζεται για την Προεδρία: Την Κυριακή ο ΠτΔ παρουσιάζει το πρόγραμμα εργασίας και λογότυπο

Το πρόγραμμα εργασίας της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ παρουσιάζει την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE