ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το ευχαριστώ πολίτη στην Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το ευχαριστώ πολίτη στην Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κάτοικος της Λευκωσίας εγκλωβίστηκε την Πέμπτη (10/05) σε ανελκυστήρα πολυκατοικίας. Κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και όλα πήγαν κατ’ευχήν.

Δημόσιο ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση της Πυροσβεστικής εξέφρασε πολίτης ο οποίος εγκλωβίστηκε σε ανελκυστήρα πολυτοκίας στην Λευκωσία.

Ο ίδιος κοινοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, φωτογραφικό υλικό και παράλληλα ευχαρίστησε τα μέλη της Πυροσβεστικής.

Να σημειώσουμε πως παρόμοια περιστατικά απεγκλωβισμών καταγράφονται καθημερινά με την Πυροσβεστική να βρίσκεται επί ποδός.

Δείτε τις φωτογραφίες 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE