Δύσκολη η χρονιά του βραβευμένου Κύπριου ποδοσφαιριστή - Τα εύσημα από την σύντροφό του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύσκολη η χρονιά του βραβευμένου Κύπριου ποδοσφαιριστή - Τα εύσημα από την σύντροφό του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το βράδυ της Πέμπτης (10/5) πραγματοποιήθηκαν τα ετήσια βραβεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ) της Κύπρου.

Το βραβείο "Top save of the season" έλαβε ο Κωνσταντίνος Παναγή. Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας μετά από έναν δύσκολο χρόνο και τραυματισμό κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο βραβείο.

Σχετικό άρθρο: ‘Εγέλασα του και πόσταρα’ – Χαμός με ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Αριστοτέλους και Εφραίμ

Η αγαπημένη του, Άντρεα Νικολάου του έδωσε και διαδικτυακά τα συγχαρητήριά της με ένα συγκινητικό post: "Συγχαρητήρια αγάπη μου! 
PASP TOP SAVE of the season 
Πόσο περήφανη νιώθω για σένα, για την δύναμη της ψυχής σου! Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά όμως είσαι μαχητής και το δείχνει καθημερινά η θέληση, η υπομονή, η δίψα και το πάθος σου για το ποδόσφαιρο".

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση της Άντρεας Νικολάου:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE