Αποκάλυψη στελέχους της EBU - 'Η Eurovision πάει στην Λευκωσία' - VIDEO

Αποκάλυψη στελέχους της EBU - 'Η Eurovision πάει στην Λευκωσία' - VIDEO

Οι εταιρείες στοιχημάτων την κατατάσσουν στην κορυφή και υψηλά ιστάμενο στέλεχος της EBU προβλέπει ότι η Eurovision έρχεται στην Λευκωσία...

Η Ελένη Φουρέϊρα κατάφερε με την συμμετοχή της στην Eurovision και την εκπροσώπηση της Κύπρου να κάνει αίσθηση και πλέον αποτελεί το φαβορί του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 12 Μαϊου στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος την Παρασκευή, 11/5 μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με την εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο TvOne, αποκάλυψε όσα του είπε άνθρωπος - κλειδί της EBU, του οποίου δεν αποκάλυψε το όνομα.

Το υψηλά ιστάμενο στέλεχος της EBU αποκάλυψε στον Γιάννη Πουλόπουλο: 'Η Eurovision πάει στην Λευκωσία'. Όπως είπε στον δημοσιογράφο του Star το στέλεχος η Κύπρος θα κονταροκτυπηθεί με το Ισραήλ και μεγάλη σημασία θα διαδραματίσει η σειρά εμφάνισής της στον τελικό. Η Φουρέιρα εμφανίζεται προτελευταία, μια εξαιρετικά ευνοϊκή θέση. 

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2018: Μάθετε την θέση που θα εμφανιστεί η Κύπρος στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE