Υπουργείο Υγείας: Άμεση έρευνα για το περιστατικό με 10χρονο

Υπουργείο Υγείας: Άμεση έρευνα για το περιστατικό με 10χρονο

Έρευνα από τη Γενική Διευθύντρια Χριστίνας Γιαννάκη ζήτησε ο Υπουργός Υγείας για το περιστατικό με τον 10χρονο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο μετά που ήρθε εις γνώση του το περιστατικό αναφέρει ότι «ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου, με την άφιξή του στο Τελ Αβίβ, όπου επισκέπτεται ιδιωτικά τον αστυνομικό που νοσηλεύεται σε ιατρικό κέντρο της χώρας, έντονα θορυβημένος από το περιστατικό με 10χρονο μαθητή, ανέθεσε τη διεξαγωγή έρευνας στην ίδια τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου».

H εντολή που δόθηκε ήταν συγκεκριμένη και ήταν ότι θα πρέπει να διασφαλιστεί η «διερεύνηση και εξακρίβωση του τι ακριβώς συνέβη και ανάθεσης ευθυνών εκεί και όπου προκύπτουν από όποια θέση κι αν υπηρετούν, ανεξαρτήτου βαθμού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE