Η… «γαλαζοκίτρινη» αποστολή για το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα

Η… «γαλαζοκίτρινη» αποστολή για το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα

Ο ΑΠΟΕΛ με απογευματινή προπόνηση, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην Ανόρθωση.

Μετά την προπόνηση, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ανακοίνωσε και την αποστολή με την οποία θα μεταβεί στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει την «Κυρία», έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα του φέρει το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση για την αποστολή:

Ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία της ομάδας μας για την τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Στην αποστολή του αυριανού (19:00) αγώνα με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ, ο κ. Baltazar επέλεξε τους πιο κάτω 22 ποδοσφαιριστές.

Αποστολή:

Waterman (GK), Pérez (GK), Αλεξάνδρου, Lago, Nsue, Βούρος, Μερκής, Polyakov, Ιωάννου, Morais, Souza, Farías, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Μακρής, Oar, Zahid, Sallai, Ebecilio, De Camargo, Poté, Dellatorre.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE