Κινδυνεύει με τιμωρία για το «πέσιμο» στον διαιτητή Όλιβερ ο Μπουφόν

Κινδυνεύει με τιμωρία για το «πέσιμο» στον διαιτητή Όλιβερ ο Μπουφόν

Με βαριά «καμπάνα» για τη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή του εκτός έδρας ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης, Μάικλ Όλιβερ, απειλείται ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Ο 40χρονος Ιταλός διεθνής τερματοφύλακας της Γιουβέντους είχε αποβληθεί στις καθυστερήσεις του προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για την πολύ έντονη διαμαρτυρία του προς τον Άγγλο ρέφερι, έπειτα από το αμφισβητούμενο πέναλτι που καταλόγισε εις βάρος της ομάδας του, και θα απολογηθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA την 31η Μαΐου, παρότι ενδέχεται να έχει ήδη κρεμάσει τα γάντια του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες

Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες

Κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού εντοπίστηκε τραυματισμένος από το προσωπικό των φυλακών.

BEST OF TOTHEMAONLINE