Τεράστιο πλήγμα για την Βραζιλία ενόψει Μουντιάλ – Μένει εκτός ο παικταράς

Τεράστιο πλήγμα για την Βραζιλία ενόψει Μουντιάλ – Μένει εκτός ο παικταράς

Μεγάλη απώλεια για την Σελεσάο καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Βραζιλία, ο Ντάνι Αλβες χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο εξαιτίας τραυματισμού.

 Πλήγμα στην Βραζιλία, καθώς ο τραυματισμός που αποκόμισε ο 34χρονος στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, με την Παρί Σεζν Ζερμέν, θα του στερήσει τη συμμετοχή στο Mundial της Ρωσίας. Τα Μέσα Ενημέρωσης της Βραζιλίας τονίζουν ότι οι γιατροί της ομοσπονδίας έχουν καταλήξει στο ότι ο Ντάνι Αλβες δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος και έτσι ο Τιτέ θα αναγκαστεί να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Φαμπίνιο [Μονακό], Ντανίλο [Μάντσεστερ Σίτι], Ραφίνια [Μπάγερν Μονάχου] είναι κάποιοι από τους παίκτες που ίσως κληθούν να καλύψουν το κενό του άσου της PSG.

gazzetta.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.