Κυπριακό: Σε εξέλιξη η κατ' ιδίαν συνάντηση Ολγκίν-ΠτΔ
Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στο ίδιο δημοσίευμα γράφεται ότι οι ποδοσφαιριστές που θα ανακοινώσει ο τεχνικός της Εθνικής Πορτογαλίας, οι περισσότεροι είναι γνωστοί, όμως έχει και κάποιους που τα πάντα γι αυτούς είναι ανοικτά.
Στο ίδιο ρεπορτάζ πάντως της ιστοσελίδας «movenoticias.com» γίνεται λόγος και για τους Πορτογάλους που αγωνίζονται και διαπρέπουν στο εξωτερικό και οι οποίοι πιθανών κάποιοι εξ αυτών να είναι και στην κλήση του Σάντος.
Μέσα σε αυτούς και ο μέσος του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα:
«Στα 34 του ο Νούνο Μοράις είναι ένας σημαντικός παίκτης για το ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με ένα βαθμό διαφορά από τον Απόλλωνα. Αν διατηρηθεί αυτή η διαφορά τότε θα είναι πρωταθλητής για 6η συνεχόμενη χρονιά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




