Τόσοι Απολλωνίστες και ΑΕΚτζήδες για τον τελικό – Προπώληση

Τόσοι Απολλωνίστες και ΑΕΚτζήδες για τον τελικό – Προπώληση

Δύο μέρες απομένουν για τον τελικό κυπέλλου και οι οπαδοί των δύο ομάδων εξαφανίζουν σιγά – σιγά τα εισιτήρια για το εν λόγω παιχνίδι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες καταμετρήσεις ο αριθμός των εισιτηρίων που έχει κοπεί μέχρι στιγμής ανέρχεται συνολικά στις 9.500.

Από πλευράς των φίλων του Απόλλωνα έχουν κοπεί μέχρι στιγμής 4.712 εισιτήρια, ενώ από την πλευρά των οπαδών της Λαρνακιώτικης ομάδας κόπηκαν 4.500.

Να σημειώσουμε ότι ο αριθμός των εισιτηρίων που αναλογεί στους οπαδούς του Απόλλωνα και της ΑΕΚ για τον τελικό είναι 7.500 και σε περίπτωση που δεν εξαντληθούν αυτά τότε η διάθεση τους θα συνεχιστεί από την σελίδα της ΚΟΠ μέχρι τις 17:00 της Τετάρτης (16/5, ημέρα του τελικού)

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE