Ανάρτηση με αινιγματικό μήνυμα… αποχώρησης από αμυντικό Κυπριακής ομάδας – PIC

Ανάρτηση με αινιγματικό μήνυμα… αποχώρησης από αμυντικό Κυπριακής ομάδας – PIC

Θολό άφησε το τοπίο ο αμυντικός της Πάφου, Μπιέλ Κομπανί σχετικά με το μέλλον της καριέρας του…

Ο αμυντικός της Πάφου με μια αινιγματική ανάρτηση του στα Social Media, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενο γύρω από το μέλλον του, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους πάντες στην ομάδα αλλά και τον κόσμο.

Δείτε την ανάρτηση του:

«Σήμερα έχουμε τελειώσει την σεζόν και θέλω να πω ότι είναι μεγάλη μου χαρά που έπαιξα για την Πάφο FC. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, γι’ αυτό θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υπαλλήλους της ομάδας που μου έκαναν τις μέρες μου εδώ πιο εύκολες, στο τεχνικό τιμ που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ πολλά παιχνίδια, στους συμπαίκτες μου για την βοήθεια που μου έδωσαν από την ημέρα που ήρθα πριν 9 μήνες και στους οπαδούς που ήταν ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας. Η Κύπρος θα είναι πάντα το δεύτερο μου σπίτι, απόλαυσα την κάθε μου ημέρα εδώ, έκανα καλούς φίλους και το πιο σημαντικό είναι ότι ένιωσα σημαντικός».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE