Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης σε κανάλι της Ελλάδας

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης σε κανάλι της Ελλάδας

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης βρέθηκε σε ελληνικό κανάλι και σύμφωνα με τα στιγμιότυπα το απόλαυσε.

Σε ένα ειδικό αφιέρωμα στον Γιώργο Θεοφάνους εμφανίσθηκε ο Χρύσανθος Τσουρούλλης στο πλαίσιο της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης απόλαυσε πραγματικά τα γυρίσματα της τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ που προβάλλεται και στο ΣΙΓΜΑ , «Στην υγειά μας ρε παιδιά», γιατί ήταν αφιερωμένη σε έναν πολύ καλό του φίλο και συνεργάτη τον συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους.

Την παρέα συμπλήρωναν, η Πάολα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Ευρυδίκη, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και πολλοί άλλοι.

Ακολουθεί στιγμιότυπο από την βραδιά:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE