Με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία την Τετάρτη

Με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία την Τετάρτη

Ανακοίνωση για την εξαγγελθείσα στάση εργασίας των ιατρών του δημοσίου εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας.

Αναφορικά με την εξαγγελθείσα στάση εργασίας των ιατρών του δημοσίου την Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018, από τις 10 π.μ. μέχρι τις 12 μ., το Υπουργείο Υγείας με ανακοίνωση του «καλεί το κοινό να μην προσέρχεται στα δημόσια νοσηλευτήρια για τα προγραμματισμένα ραντεβού, προς αποφυγήν ταλαιπωρίας.

Σημειώνεται ότι τα νοσηλευτήρια θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας για τα εξαιρετικά επείγοντα περιστατικά.

Για ακόμα μια φορά, το Υπουργείο Υγείας απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία και αναστάτωση που πιθανόν να προκληθεί».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE