Αστυνομία για σύλληψη γιατρών: Θα μπορούσε να αποφευχθεί η χρήση χειροπεδών

Αστυνομία για σύλληψη γιατρών: Θα μπορούσε να αποφευχθεί η χρήση χειροπεδών

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία αναφορικά με τη δημόσια συζήτηση που αναπτύσσεται τις τελευταίες ώρες, σε σχέση με τη διερεύνηση της υπόθεσης θανάτου του 10χρονου μαθητή στη Λάρνακα, η Αστυνομία αναφέρει ότι:

Η διερεύνηση της υπόθεσης διεξάγεται από την πρώτη στιγμή με πλήρη επαγγελματισμό και σοβαρότητα, μέσα στο αυστηρό πλαίσιο και τις εξουσίες που παρέχει ο Νόμος.

Όσον αφορά στο θέμα της χρήσης χειροπέδων κατά την προσαγωγή των δύο υπόπτων, στο Δικαστήριο, κρίνουμε ότι, στη συγκεκριμένη περίπτωση και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα, αυτή θα μπορούσε να αποφευχθεί.

Παρ’ όλα αυτά η Αστυνομία παραμένει προσηλωμένη στη διερεύνηση αυτού του σοβαρού περιστατικού, χωρίς να αποπροσανατολίζεται από την ουσία της υπόθεσης, που αφορά στις συνθήκες θανάτου του 10χρονου αγοριού.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE