ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαδοχικά τροχαία προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο στον αυτοκινητόδρομο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαδοχικά τροχαία  προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο στον αυτοκινητόδρομο

Δύο τροχαία ατυχήματα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας και αντίθετα, σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (17/5).

Συγκεκριμένα, το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος του Αγίου Αθανασίου. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν φορτηγό και όχημα τύπου σαλούν.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, ευτυχώς από την τροχαία σύγκρουση, δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημίες.

Λίγο αργότερα, στο ίδιο ύψος αλλά αυτή τη φορά στην αντίθετη κατεύθυνση, δηλαδή από Λεμεσό προς Λευκωσία, σημειώθηκε νέο τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκησαν δύο ιδιωτικά οχήματα.

Όπως και στην πρώτη τροχαία σύγκρουση, δεν υπήρξε τραυματισμός των επιβατών των οχημάτων, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Πάντως, να σημειωθεί ότι, τα δύο τροχαία σημειώθηκαν σε ώρα αιχμής, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυκνή τροχαία κίνηση και στις δύο κατεύθυνσης του αυτοκινητόδρομου.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.