Σύμφωνα με ανακοίνωση, από τις έρευνες, σε ένα καταστήματα, και μια αποθήκη εντοπίστηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 17.006 τεμάχια καλλυντικά, αρώματα, γόμες, μπαταρίες και παιδικά παιγνίδια, που φέρουν τις εμπορικές επωνυμίες KYLIE, HUGO BOSS, CHANEL, PACO RABANNE, D&G, DISNEY, DURACEL, SUPER GLU κτλ., συνολικής αξίας € 40.000 περίπου, τα οποία στη συνέχεια εγκαταλείφθηκαν από τον ιδιοκτήτη τους στο Τμήμα Τελωνείων.
Η υπόθεση διερευνάται από το Τμήμα Τελωνείων.
ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεγάλη επιχείρηση Αστυνομίας και τελωνείου- Ξεπέρασαν τις 17000 οι κατασχέσεις

Κοινή επιχείρηση στην Επαρχία Λεμεσού για εντοπισμό ειδών που παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας (είναι απομιμήσεις), πραγματοποίησαν λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων και μέλη του ΟΠΕ Γραφείου Καταπολέμησης Αδικημάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομου Στοιχήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εικόνες που προκαλούν αντιδράσεις στους δρόμους της Κύπρου - «Καμαρώστε τους!»
Θλίψη για τον θάνατο 52χρονου στην Κύπρο - «Το λεωφορείο πέρασε για να σε πάρει, όμως δεν κατέβηκες…» - Δείτε φωτογραφία
Ανείπωτη τραγωδία: Πήγε για μανιτάρια και δεν επέστρεψε ποτέ - Νεκρή 75χρονη, στη δημοσιότητα τα στοιχεία της
VIDEO - Τρόμος στον αέρα: Η προσγείωση που παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία - Αεροπλάνο πάλευε με τους ανέμους
VIDEO - First Dates: Η 27χρονη Κύπρια βρήκε τον έρωτα - Η απρόσμενη κίνηση του 32χρονου στο ραντεβού τους
Απίστευτες σκηνές: «Κάηκε» η Λευκωσία για τα 100 χρόνια του ΑΠΟΕΛ - Βίντεο από το εντυπωσιακό pyro show

