ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεγάλη επιχείρηση Αστυνομίας και τελωνείου- Ξεπέρασαν τις 17000 οι κατασχέσεις

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεγάλη επιχείρηση Αστυνομίας και τελωνείου- Ξεπέρασαν τις 17000 οι κατασχέσεις

Κοινή επιχείρηση στην Επαρχία Λεμεσού για εντοπισμό ειδών που παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας (είναι απομιμήσεις), πραγματοποίησαν λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων και μέλη του ΟΠΕ Γραφείου Καταπολέμησης Αδικημάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομου Στοιχήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, από τις έρευνες, σε ένα καταστήματα, και μια αποθήκη εντοπίστηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 17.006 τεμάχια καλλυντικά, αρώματα, γόμες, μπαταρίες και παιδικά παιγνίδια, που φέρουν τις εμπορικές επωνυμίες KYLIE, HUGO BOSS, CHANEL, PACO RABANNE, D&G, DISNEY, DURACEL, SUPER GLU κτλ., συνολικής αξίας € 40.000 περίπου, τα οποία στη συνέχεια εγκαταλείφθηκαν από τον ιδιοκτήτη τους στο Τμήμα Τελωνείων.

Η υπόθεση διερευνάται από το Τμήμα Τελωνείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE