ΔΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή της 41χρονης Λουκά - Σφοδρότατη η σύγκρουση

ΔΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή της 41χρονης Λουκά - Σφοδρότατη η σύγκρουση

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (18/05) η νεκροτομή της Ευγενίας Λουκά, 41 ετών, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη την Πέμπτη (17/5) στη Πόλη Χρυσοχούς.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με τα ευρήματα με της νεκροτομής την οποία διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, ο θάνατος της Λουκά οφείλεται σε πολυτραυματισμό συνεπεία τροχαίου. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπήρχαν και τα ανάλογα ευρήματα στη σορό της άτυχης γυναίκας. 

Θυμίζουμε ότι το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 18:40μ.μ., στον κύριο δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, παρά το χωριό Χρυσοχού, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 41χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος κάτοικος Πάφου.

Από τη σύγκρουση η 41χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο 31χρονος, μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, για περίθαλψη όπου και κατέληξε μετά από λίγες ώρες.

Η 41χρονη είναι πολύτεκνη μητέρα και κατάγεται από την κοινότητα Χρυσοχού της Πόλης Χρυσοχούς.

Η ατυχή Ευγενία είναι μετρά του νεαρού ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λουκά, της ομάδας Πάφος fc.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE