ΛΑΡΝΑΚΑ: Κλειστή η Λεωφόρος Αθηνών λόγω του Κατακλυσμού

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κλειστή η Λεωφόρος Αθηνών λόγω του Κατακλυσμού

Κλειστή θα είναι η Λεωφόρος Αθηνών στις Φοινικούδες στη Λάρνακα από σήμερα Παρασκευή 18 Μαίου μέχρι και τις 3 Ιουνίου, για τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος. 

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας ενημερώνεται το κοινό ότι «σε συνεργασία με την Τροχαία, ενόψει της γιορτής του Αγίου Πνεύματος - Κατακλυσμού, η Λεωφόρος Αθηνών (Φοινικούδες) θα είναι κλειστή από τις 18/5/18 μέχρι και τις 3/6/2018, από το απόγευμα μέχρι και αργά το βράδυ, με στόχο την ομαλή διακίνηση των πεζών».

Ο Δήμος Λάρνακας καλεί το κοινό όπως συμμορφώνεται με την σχετική υπόδειξη για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE