«Χτύπημα» Σόουζα για την πρώην ομάδα του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Χτύπημα» Σόουζα για την πρώην ομάδα του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η ιστορική Πάρμα πανηγυρίζει την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία του Ιταλικού ποδοσφαίρου και ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Λούκας Σόουζα, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν στην Πάρμα, εξέφρασε τη χαρά του μέσω Instagram.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην Πάρμα που επέστρεψε στην ελίτ του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Ξέρω τις δύσκολες στιγμές που έζησαν, γιατί ήμουν εκεί και σήμερα είναι με μεγάλη χαρά που βλέπω αυτό τον εξαιρετικό σύλλογο να επιστρέφει στην κατηγορία από την οποία δεν έπρεπε να φύγει ποτέ!».

Δείτε το ποστάρισμα του:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE