Έκπληξη: Κόβεται άρον άρον Κυπριακή εκπομπή λίγα επεισόδια μετά την πρεμιέρα

Έκπληξη: Κόβεται άρον άρον Κυπριακή εκπομπή λίγα επεισόδια μετά την πρεμιέρα

Φαίνεται πως το νέο τηλεοπτικό «πείραμα» του TVOne δεν έπιασε με αποτέλεσμα, σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού, με συνοπτικές διαδικασίες να ολοκληρωθεί η προβολή του.

Ο λόγος για το «Πάρτι στο χωριό» το οποίο όπως γράφει το περιοδικό TV Capuccino» κόπηκε αιφνιδίως από το πρόγραμμα του TVOne, καθώς δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί τις αντίστοιχες εκπομπές στο prime-time του Σαββάτου.

Έτσι λοιπόν, Αλεξία Αναστασίου και Σταύρος Κωνσταντίνου, θα κάνουν «Πάρτι στο Σπίτι» με τον σταθμό να καλύπτει το κενό με ξένες ταινίες, ενώ «ανάσταση» στη ζώνη θα δει μόνο το Σάββατο 26/5 με την μετάδοση του τελικού του Champions League.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE