ΛΕΜΕΣΟΣ: Έγινε σκουπιδότοπος το Γραμμικό Πάρκο Γαρύλλη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έγινε σκουπιδότοπος το Γραμμικό Πάρκο Γαρύλλη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί το Γραμμικό Πάρκο Γαρύλλη στην Λεμεσό.

Οι φωτογραφίες που απαθανάτισε συμπολίτης μας, απεικονίζουν το Γραμμικό Πάρκο Γαρύλλη να είναι γεμάτο από πλαστικές σακουλές και σκουπίδια.

Το Γραμμικό Πάρκο αποτελεί ένα σημαντικό γεωφυσικό στοιχείο και η αξιοποίηση του ως άξονα περιπάτου και ποδηλασίας.

Αρκετοί συμπολίτες μας καθημερινώς διασχίζουν το Πάρκο Γαρύλλη έτσι ώστε να πάρουν μια ανάσα από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Δυστυχώς, οι εικόνες τις οποίες δημοσιεύει πολίτης σε ομάδα στο Facebook, δεν θυμίζουν καθόλου το άλλοτε καθαρό Πάρκο.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE