Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων
Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.
Σκοπός του αγώνα ήταν η δημιουργία Τμήματος Πρώτων Βοηθειών στο Μακάρειο Νοσοκομείο, ωστόσο η κ. Χαραλαμπίδου υποστήριξε ότι αυτό ήταν υποχρέωση της κυβέρνησης.
Με σαφείς ριπές προς το Προεδρικό και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, η πάντα έντονη βουλευτής του ΑΚΕΛ διερωτήθηκε αν έπρεπε να βρει το κονδύλι η κυβέρνηση αντί ένας αγώνας μπάσκετ.
Μάλιστα, με αρκετή δόση ειρωνείας εκφράζει το ρητορικό ερώτημα: «Αντί λοιπόν να μετατρέπεις τους υπουργούς σε καλαθοσφαιριστές, μήπως να φώναζες το Γενικό Λογιστήριο και τον Χάρη να σου δείξουν τον δρόμο;».
Πάντως, ας γίνει Τμήμα Πρώτων Βοηθειών στο Μακάρειο Νοσοκομείο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ούτως ή άλλως, οι ευθύνες βαραίνουν όλες τις κυβερνήσεις.
ΑΛ.ΜΙΧ.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Κυβέρνηση 'εναντίον' Λούης Night Show σημειώσατε δύο
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις