ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ο 33χρονος για βίντεο ακατάλληλου περιεχομένου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ο 33χρονος για βίντεο ακατάλληλου περιεχομένου

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 33χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες, σε σχέση με υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Ο ύποπτος συνελήφθη μετά από πληροφορία ότι κατέβασε, από το διαδίκτυο, αριθμό αρχείων παιδικής πορνογραφίας, ενώ από έρευνα που έγινε στην οικία του και στη βάση δικαστικού εντάλματος, εντοπίστηκαν δυο αρχεία - βίντεο με παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Ωε τεκμήρια παραλήφθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τρεις σκληροί δίσκοι και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η διαδικασία στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την 8ήμερη προσωποκράτηση του υπόπτου, διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE