LIFESTYLE

Η απαίτηση του νονού της Μελίνας από την Χριστιάνα Αριστοτέλους - VIDEO

Η απαίτηση του νονού της Μελίνας από την Χριστιάνα Αριστοτέλους - VIDEO

Τι ζήτησε ο αδελφός της Χριστιάνας Αριστοτέλους και νονός της Μελίνας, Πόλυς Αριστοτέλους από την παρουσιάστρια στην βάφτιση; 

Την Δευτέρα, 21/5, στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" καταπιάστηκαν με την βάφτιση της μικρής Μελίνας Εφραίμ. 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής αποκάλυψε ότι ο αδελφός της και νονός της Μελίνας Εφραίμ ζήτησε από την Χριστιάνα να του φιλήσει το χέρι του, κάτι που μοιράστηκε με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της εκπομπής της. 

Σχετικό άρθρο:Όλα στο ροζ στην βάφτιση της μικρής Μελίνας Εφραίμ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όπως ανέφερε γελώντας για τον Πόλυ Αριστοτέλους: "Ο αδελφός μου επέμενε να του φιλήσω το χέρι του, ότι η μαμά φιλά το χέρι του νονού. Πριν να διαλύσουμε είδετε την φάση;..."

Διαβάστε επίσης:Γιώργος Εφραίμ – Χριστιάνα Αριστοτέλους: Βάφτισαν το Μελινάκι τους! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε στο παρακάτω video τι ζήτησε η Αριστοτέλους από τον αδελφό και κουμπάρο της ως αντάλλαγα που του φίλησε το χέρι του στο video που ακολουθεί:

   

Ακολουθεί το αφιέρωμα για την βάφτιση στην εκπομπή 'Με αγάπη Χριστιάνα":

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top